Opdrachtgevers

“Ik heb met veel plezier samengewerkt met Johanneke. Ze neemt graag haar verantwoordelijkheid en neemt dan ook echt dingen uit je handen waarvan je vervolgens weet dat het goed komt. Johanneke is goed in het snel opbouwen van relaties met collega’s en klanten, ze is flexibel inzetbaar, denkt goed mee en bewaard het overzicht. Een ideale ondersteuner op tal van terreinen!” (Joël Aerts, auteur van Ontwikkel je leiderschap)

 

“Johanneke heeft voor ons het zwangerschapsverlof van een collega opgevangen. In onze complexe wereld van beroepsverenigingen kon zij zich goed staande houden. Zij schoof de organisatie in en heeft (schijnbaar) moeiteloos de collega vervangen. Toen Johanneke wegging, verliet een collega het pand en geen tijdelijke ZZP-er. Wanneer wij weer in eenzelfde situatie komen, denken wij direct aan Johanneke.” (Edith J. Terschegget, directeur MOS bv)

 

 

“Johanneke is een zeer flexibele collega. Ze zoomt gemakkelijk in en overziet snel de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Ze werkt snel, is accuraat en heeft veel organisatorische kwaliteiten. Met Johanneke haal je een deskundige, loyale en gezellige collega in huis!” (Carolien van Dam, directie)